Cireș de mai intensiv, an 3-4, Bigarreau Burlat (Bigaro) altoit de Norbi
Cireși de mai altoiți pe portaltoi Gisella 5 soiul Bigarreau Burlat (Bigaro). Este un soi de primăvară.
Fructul are o culoare rosie, care la maturitate se coloreaza in visiniu. Pulpa este pietroasa, avand un gust dulce, usor acid. Se poate consuma in forma proaspata. Este un soi rezistent la viermele ciresului.
Perioada de inlforire: aprilie. Perioada de coacere: sfarsit de mai, inceput de iunie.
Se livreaza un cires de anul 3 sau 4, MARE, cu coroana formata, la radacina libera.
Folosim datele dumneavoastra personale doar in scopul procesării comenzii.
Expediem produsele prin curier în decurs de 1-2 zile lucrătoare.
Cireși de mai altoiți pe portaltoi Gisella 5 soiul Bigarreau Burlat (Bigaro). Este un soi de primăvară.
Fructul are o culoare rosie, care la maturitate se coloreaza in visiniu. Pulpa este pietroasa, avand un gust dulce, usor acid. Se poate consuma in forma proaspata. Este un soi rezistent la viermele ciresului.
Perioada de inlforire: aprilie. Perioada de coacere: sfarsit de mai, inceput de iunie.
Se livreaza un cires de anul 3 sau 4, MARE, cu coroana formata, la radacina libera.