search

Cires intensiv de mai Early Lory, anul 2 (Gisela 6)

30,00 lei
cu TVA

Cireși altoiți pe portaltoi Gisella 5 soiul Early Lory. Este un soi de primăvară.

Cantitate

  Politica de confidențialitate

Folosim datele dumneavoastra personale doar in scopul procesării comenzii.

  Politica de livrare

Expediem produsele prin curier în 1-2 zile lucrătoare. Transport avantajos în Zalău și împrejurimi.

  Politica de returnare

Produsele pot fi returnate timp de 14 de zile de la primire.

Early Lory este o varietate timpurie de cires ( perioada de coacere Mai-Iunie in functie de conditii), dezvoltata in SUA la Universitatea Rutgers in anii 1960. Este un cires de dimensiuni medii, rotund, cu pielea rosie aprinsa si o pulpa ferma, crocanta si dulce.

Pentru a creste ciresul Early Lory, este important sa-i asigurati un sol fertil si bine drenat, cu o expunere insorita. In perioadele de seceta, este important sa-i asigurati o udare regulata. In general, ciresii necesita o ingrijire regulata, inclusiv fertilizare, taiere si protectie impotriva bolilor si daunatorilor.

Fructele de cires Early Lory sunt de dimensiuni medii, rotunde si cu pielita rosie aprinsa. Carnea este ferma, crocanta si dulce, cu un gust delicios, care le face ideale pentru consumul proaspat. Fructele au o textura crocanta si suculenta, cu un gust dulce, usor acidulat si un parfum distinctiv.

  • Gisela 6” este cel mai renumit portaltoi, cu vigoare relativ moderata, fiind usor de condus. Densitatea recomandata la plantarea pomilor este de la 750 la 1250 de pomi pe un hectar.
  • Desi acest portaltoi nu manifesta o vigoare de crestere mediu-inalta, el este la fel de precoce, producand roada incepand cu anul trei dupa plantare si deja in al cincilea an producatorii pot obtine o recolta maxima de cirese.
  • „Gisela 6” este compatibil cu o gama variata de tipuri de sol, incepand de la cele usoare si finalizand cu solurile grele. Cu toate acestea, este important ca ele sa fie bine drenate.
98 Produse
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.